HER DAİM ÇİFTÇİLERİMİZİN VE ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

HER DAİM ÇİFTÇİLERİMİZİN VE ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

HABER 22.01.2024 20:55:00
HER DAİM ÇİFTÇİLERİMİZİN VE ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ


AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray’da 8 bin 332 üreticiye toplamda 208 milyon 230 bin TL destek ödemesi yapılacağını duyurdu.
Mazot ve gübre desteğinin yanı sıra üreticilerin maddi açıdan güçlenmesi için hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemeleri oluşturulduğunu belirten Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, çalışmaların il genelinde 8 bin 332 üreticiyi kapsadığını söyledi.
Üreticilere ödenecek destek miktarının rekor seviyeye ulaştığını belirten Aktürk, “Dün olduğu gibi bugünde, yarında hükümetimiz çiftçimizin yanında” dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Aksaraylı üreticilere 208 milyon TL destekleme ödemesi yapılacağını ifade eden İl Başkanı Aktürk, “Tarım ve Orman Bakanlığımız, tarımsal gelişimi sürekli kılmak adına sağladığı destekler, Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz koordinesinde çiftçilerimize ulaştırılmaktadır. Türkiye’de tarım sektörü, AK Parti’mizin verdiği desteklerle büyüyerek, yarım yüzyılın rekorunu kırdı. Yaşanan bu büyümeye paralel olarak tarıma verilen destekte artırıldı. Şehrimizde hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği kapsamında 8 bin 332 çiftçimize toplamda 208 milyon 230 bin TL ödeme yapılacak. Hayırlı ve bereketli olsun inşallah. Allah’ın izniyle çiftçilerimize yönelik yapacağımız destekler artarak devam edecektir. 2002’den bu güne emektar çiftçimizden desteğini esirgemeyen, tüketicimizin de yanında olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, ilgili bakanlarımıza,  Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy’a, AK kadrolarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üreten ve gelişen Aksaray için her alanda hazırız ve kararlıyız” dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.