Hemşehrimiz Vali Erkaya YIRIK Elazığ,da Görevine Başladı

HABER 19.06.2020 02:13:00
Hemşehrimiz Vali Erkaya YIRIK  Elazığ,da  Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığı Makamı tarafından yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Elazığ Valiliğine atanan Valimiz Sayın Erkaya Yırık bugün itibariyle görevine başladı. Vali Yırık, göreve başlaması dolayısıyla  bir mesaj yayınladı.

 

Değerli  Elazığ’lılar;

 

Son Valiler Kararnamesi ile Elazığ Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Elazığ Valiliğinde görevime başladığım ilk günde gösterdiğiniz sıcak ilgiye teşekkür ediyorum.

Dört bin yıllık tarihiyle çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış, verimli toprakları ve civanmert insanlarıyla ülkemizin kadim vilayetlerinden biri olan Elazığ’a atanmak benim için ayrı bir bahtiyarlık vesilesidir. Sayın Cumhurbaşkan’ımıza Elazığ  gibi önemli bir vilayette Vali olarak görev yapma şansı verdikleri için zat-ı Âlilerine teşekkür ediyorum.

Elazığ’daki görevimiz süresince bizlere düşen en önemli ve öncelikli görev kuşkusuz ki, binlerce yıllık kültürün harmanladığı, Doğu Anadolu Bölgemizin bu şirin ve önemli kentine hizmeti ibadet sayarak, 'İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın' ilkesiyle ilimizin başta yatırım potansiyeli olmak üzere sahip olduğu tüm zenginliklerini en iyi şekilde değerlendirmek, halkımızın refah, huzur, mutluluk ve güvenliğini pekiştirmek olacaktır.

Elazığ’a, Elazığlı kardeşlerimize, vatandaşlarımıza  hizmet için geldik. Görev ve sorumluluklarımızı hukuka bağlılık, insan haklarına saygı, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık gibi temel ilkeler çerçevesinde toplumun bütün kesimlerini kucaklayan adil bir yönetim anlayışı ile yerine getireceğiz. Bu çerçevede kamu hizmetlerini yürütürken vatandaşımızın huzur, refah ve mutluluğunu sağlamak amacıyla kamu ve özel tüm kesimlerle birlikte çalışacağımızı vurgulamak isterim.

Elazığ’ın iktisadi, sosyal ve kültürel anlamda daha gelişmiş daha müreffeh bir il olması öncelikli hedeflerimiz olacaktır. Bu minvalde vatandaş odaklı kamu hizmetlerinde; hizmet kalitesinin yükseltilmesi, daha hızlı, daha etkin ve daha verimli şekilde yürütülmesi için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz Bu hedeflerimizi gençlerimizle, yaşlılarımızla bütün vatandaşlarımızla paylaşıp hep birlikte  gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğiz.

Siz değerli Elazığ’lı kardeşlerimle birlikte mesai mevhumu gözetmeksizin çalışarak geleceğin daha güçlü, daha müreffeh Elazığ’ını inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Elazığ halkına ve değerli basın mensuplarına teşekkür eder, sevgi ve selamlarımı sunarım.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.