Hayatta Engel Yok: Çiftlik Mahallesi Muhtarlık Ofisi Hizmete Açıldı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı bir projeyi daha hayata geçirerek engellerin sevgiyle aşılabileceğini bir kez daha gösterdi.

HABER 4.12.2024 15:30:00
Hayatta Engel Yok: Çiftlik Mahallesi Muhtarlık Ofisi Hizmete Açıldı

 Çiftlik Mahallesi’nin çalışkan ve başarılı muhtarı Adem Atak için yaptırılan yeni Muhtarlık Ofisi’nin açılışı, bu özel günde gerçekleştirildi.

Kendisi de engelli bir birey olan ve azmiyle mahalle halkının güvenini kazanan Adem Atak, yeni ofisin açılışıyla başarısını taçlandırdı. Muhtar Adem Atak’ın hizmet odaklı çalışmaları, mahalle sakinleriyle yerel yönetim arasındaki bağı güçlendiren bir örnek teşkil ediyor.

Başkan Dinçer: "Adem Atak’ın Azmi Hepimize Örnek Oluyor"
Açılış töreninde konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Adem Atak’ın azmi ve çalışma azmini takdir ederek şu ifadeleri kullandı:

“Adem Atak, azmi ve hizmet tutkusu ile başarının önünde hiçbir engelin olmadığını hepimize gösteriyor. Kendisi, hemşehrilerimiz ile aramızdaki köprü görevi gören muhtarlarımız arasında önemli bir yere sahiptir. Yeni Muhtarlık Ofisimizin Çiftlik Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Dinçer, bu projeyle mahalle sakinlerinin muhtara daha kolay ulaşabilmesini hedeflediklerini belirtti.

Muhtar Adem Atak: "Bu Yatırım Bizim İçin Çok Değerli"
Yeni ofisin açılışı sırasında duygularını dile getiren Muhtar Adem Atak, Başkan Dinçer’e teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bu anlamlı ofisin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gibi özel bir günde hizmete girmesi benim için büyük bir onur. Başkanımızın destekleriyle mahallemizde çok daha verimli hizmetler sunabileceğiz. Bu yatırım, hem benim hem de mahalle halkımız için büyük bir değer taşıyor.”

3 Aralık’ın Anlam ve Önemi Vurgulandı
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleşen bu açılış, hayatta hiçbir engelin sevgi, azim ve destekle aşılamayacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Yeni Muhtarlık Ofisi, Çiftlik Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulurken, yerel yönetim ve mahalle halkı arasındaki dayanışmayı da güçlendirecek bir adım olarak dikkat çekti.

Çiftlik Mahallesi Muhtarlık Ofisi’nin açılışı, azim ve başarı hikâyelerinin her zaman bir yol açabileceğini hatırlatan anlamlı bir etkinlik oldu.

Motofest 2025 Aksaray’da Başladı -70 ilden yüzlerce motosiklet tutkunu Aksaray’da buluştu

Rektör Arıbaş: Şehidimizin Emanetine Sahip Çıkacağız

AKSARAY BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI’NDA TENİS HEYECANI YAŞANIYOR

Aksaray Teknopark’tan yerli ve milli üretime önemli destek

Aksaray Jandarmasından Kadın Personellere KADES Eğitimi

KIBRIS GAZİSİ CEYLAN ALTUNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rektör Arıbaş: Srebrenitsa insanlık vicdanında açık bir yaradır

  • BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.