Hatay'da 'Millet İttifakı'na açık destek

Hatay'da 'Millet İttifakı'na açık destek

SİYASET 11.12.2022 10:02:13
Hatay

Başkanlığını Aksaray ve Niğde eski milletvekili Mahmut Öztürk’ün yaptığı Süleyman Demirel Konfederasyon yöneticileri Hatay’da toplanarak Millet İttifakı'na destek mesajı verdi.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile bir araya gelen yöneticiler, Hatay’dan Millet İttifakı’na destek mesajı verdi.

Lütfü Savaş, Hatay ve çevre illerde Doğru Yol Partisi’nde görev yapmış, Süleyman Demirel felsefesine yakın eski milletvekilleri, meclis üyeleri, belediye başkanlarını ağırlamaktan memnun olduğunu belirtti.

Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş ve Turgut Özal gibi isimlerin büyük devlet adamı olduğunu söyleyen Savaş, “Bu isimler milletin ihtiyacı olduğu zaman koşarak çalışırlardı. Kibirleri yoktu. Şu anda Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Altılı masada siyasi yelpazenin her tarafından isim var. Hepsinin kendi ideolojisi var. Ancak bu isimler için Türkiye’nin idealleri ağır basmış durumda. Kendi ideolojilerini bırakıp ortak akılla Türkiye’yi yukarı taşımak için çalışıyorlar” dedi.

SAVAŞ: TÜRKİYE’NİN YENİ YELKENLERE UFUK AÇMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Altı liderin dış politika, tarım, sanayi, hukuk, ekonomi, eğitim gibi tüm başlıklarda çalıştığını dile getiren Savaş, “Artık Türkiye’nin ayağa kalkması için, Türkiye’nin ideali için insanların, bulundukları siyasi yelpazeden sıyrılıp kendi partisini unutup devletimiz ve milletimiz adına ortak akılla hareket etmesi lazım. Millet İttifakı birleşmesi çok önemlidir. Cumhurbaşkanı adayı belli olduktan sonra hem aday hem de siyasi partiler Türkiye’nin kurtuluş reçetesini paylaşacağız. Türkiye’nin yeni yelkenlere ufuk açması için hep birlikte çalışacağız. Artık ya yeniden demokrasiye adım atacağız ya da totaliter rejime doğru gidip Türkiye’nin kaybetmesini seyredeceğiz, ama biz inanıyoruz kazanacağız ” ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş’ın ardından konuşan Doğru Parti Adana İl Başkanı ve Konfederasyonun Akdeniz Bölgesi Federasyon başkanı Muhammet Emin Atasever, Demirel misyonundan gelen temsilciler olarak Millet İttifakı’na destek vereceklerini beyan etti.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,97% 0,24
  • GRAM ALTIN

    5193,03% 0,69
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.