HASTANE KAVŞAĞI VE ORTA REFÜJÜ ESTETİK GÖRÜNÜM KAZANDI

HABER 20.07.2020 15:00:00
HASTANE KAVŞAĞI VE ORTA REFÜJÜ ESTETİK GÖRÜNÜM KAZANDI

Aksaray Belediyesi Tacin Mahallesi Tacin Caddesi üzerinde bulunan hastane kavşağı ve orta refüjünde peyzaj çalışmasını devam ediyor.

 

Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi orta refüjlerdeki ağaçların korunması ve alanın yeniden çimlendirilmesi için geçtiğimiz günlerde çalışma başlatmıştı.

 

Hastane orta refüjüne fidan diken Belediye ekipleri, kavşak noktasını çimlendirip Podima taşları kullanılarak kavşağı ve yol güzergâhını estetik görünüme kavuşturdu.


Hastaneye ulaşımın sağladığı Tacin Caddesinde trafiği güvenli hale getirmek ve yol güzergâhının modern bir görünüm kazandırmak için alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ettiği açıklayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Ekiplerimiz hastane yolunun alt ve üst yapısında ciddi çalışma gerçekleştirdi. Tacin Caddesi güzergâhını fidan dikimi yaparak, çimlendirme çalışması tamamlandı. Ayrıca hastane kavşağını da bu çalışmaya dahil ettik. Kavşağın estetik bir görünüm kazanması için kavşak noktasına iklim şartlarına uygun süs bitkisi ve çiçek ekimi yaparak çimlendirme çalışması yapıldı” ifadelerini kullandı.

 

 

  


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.