HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACINI DAHA KARŞILAYACAĞIZ’’

HABER 18.04.2024 12:28:00
HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

 


Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilen ve temelleri atılan Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projesinde sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Yakını Konukevi ve Külliye projesinde çalışmaların planlı ve programlı sürdüğünü söyleyerek “Belediyecilik sadece yol yapmak ve temel belediye hizmetleri sunmakla sınırlı değildir” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in sosyal projeleri arasında yer alan hasta yakını konukevi projesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanına inşa ediliyor. Hasta Yakını Konukevi ile birlikte aynı projeye dahil edilen külliyede inşaat çalışmaları zamanlı eş zamanlı ilerliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Yakını Konukevi’nde kaba inşaat aşamalarının tamamlanarak ince işçilik aşamasına geçildiğini söyledi. Hasta Yakını Konukevi ile birlikte aynı projede yer alan Külliye inşaatında önemli gelişmelerin yaşandığını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Külliyemizin ana kubbesinde kalıp ve betonarme çalışmaları tamamlandı” dedi.

Aksaray Belediyesi Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projesi’nin en kısa sürede hizmete açılacağını bildiren Belediye Başkanı Dinçer, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçirdiğimiz Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projemiz, şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte planladık.

Birçok şehirde hasta ve hasta yakınlarının konaklama konusunda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Hayata geçirdiğimiz projemizle ile bu ihtiyacı ortadan kaldırıyoruz. Sağlık hizmeti almak için il dışından, köy, kasaba ve ilçelerden şehrimize gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçları ücretsiz olarak bu tesisimiz aracılığı ile karşılanacak. Sona yaklaştığımız Hasta Yakını Konukevi ve Külliye projemizi kısa sürede tamamlayacağız.” dedi.
 


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.