Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

Aksaray’da düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’nda büyük bir facia yaşandı.

HABER 18.08.2025 20:58:00
Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

Hasandağı uçuş pistinden havalanan pilot Cengiz Kalyoncu, rüzgârın etkisiyle kontrolünü kaybederek yere çakıldı.

Olay, Helvadere bölgesindeki uçuş alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kalyoncu, Hürriyet Mahallesi küme evleri üzerinde ani hava akımına kapıldı. Dengesini kaybederek hızla yere düşen Kalyoncu’yu gören diğer pilotlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak bulunan talihsiz pilota ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kalyoncu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili polis ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.
 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.