HANIMELİ PAZARINDA KIŞLIK YİYECEKLER YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’KADINLARIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN ALIŞVERİŞİMİZİ HANIMELİ PAZARIMIZDAN YAPALIM

HABER 29.10.2023 18:20:00
HANIMELİ PAZARINDA KIŞLIK YİYECEKLER YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

 

Aksaray Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Hanımeli pazarının da kışlık ürünler tezgahtaki yerini aldı. Maharetli kadınların ürettiği ürünler yoğun ilgi görüyor. 
Aksaray Belediyesi tarafından kadınların el emeklerini kazanca dönüştürebilecekleri bir mekân olarak hazırlanan Hanımeli Pazarında yaklaşan kış ayları öncesinde yoğunluk yaşanıyor. 
Vatandaşların severek alışveriş yaptığı Hanımeli Pazarında kışlık gıda ürünleri ve yöresel ürünler her hafta çarşamba günleri alıcılarla buluşturuluyor. El emeği ürünlerin yer aldığı pazarda kadınlar, örgü, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel, yöresel yiyecekler, kışlık hazır gıda ürünlerinin satışını gerçekleştirerek aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.
Hanımeli pazarının kadınlar için gelir kapısı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; "Kadınlarımızın ekonomik destek ve özgürlüğünü amaçlayarak çıktığımız bu projeyle birçok vatandaşımıza destek davetinde bulunuyoruz. Şehrimizin çalışkan ve becerikli kadınlarının el emeklerini sergiledikleri bu pazarda ilk hedefimiz kadınlarımızın iş istihdam oranını artırmak ve ekonomik destek sağlamalarına imkân sunma fikrini hayata geçirdik. Vatandaşlarımızdan aynı özveriyle girişimci kadınlarımıza destek olmalarını bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.
Hanımeli Pazarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşları hanımeli pazarına davet ederek kadınlara destek olabileceklerini belirtti.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.