Hamidiye Mahallesi'nde Yangın Paniği

Hamidiye Mahallesi'nde çıkan Yangın Paniğe neden oldu

HABER 5.07.2024 17:22:00
Hamidiye Mahallesi

 

Aksaray / Bugün ikindi  saatlerinde Hamidiye Mahallesi, 762 Sokak'ta bir bina yanında kömürlük diye bilinen yerde  çıkan yangın mahalle sakinlerinde panige  neden oldu. Yangının kaynağı henüz belirlenemezken, alevler kısa sürede yan bina ısı yalıtımına sıçradı

Hızlı Müdahale

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangının büyümesini önleyen ekipler, çevredeki binalara sıçrama riskini de ortadan kaldırdı.

Mahallelinin Endişesi

Yangın sırasında mahalle sakinleri  panik yaşadı. Olay yerinde toplanan kalabalık, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını endişeyle izledi. Ekiplerin müdahalesi sırasında güvenlik nedeniyle bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı

Olası Sebepler Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememiş olsa da, itfaiye ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İlk bulgulara göre yangının sigara izmaritinden  çıkmış olabileceği tahmin ediliyor. Ancak kesin sebep, yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Can Kaybı ve Yaralanma Olmadı

Yangın sonucunda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma meydana gelmemesi, mahalleliyi bir nebze olsun rahatlattı. Binada maddi hasar oluştuğu belirtilirken, yetkililer zararın boyutunu tespit etmeye çalışıyor.

Yetkililerden Uyarı

Yetkililer, vatandaşları yangınlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle elektrik tesisatlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve yangın çıkışına neden olabilecek unsurlara karşı önlem alınması gerektiği vurgulandı.
Haber  Mahmut Şen 
 


Anahtar Kelimeler: Hamidiye Mahallesi' Yangın Paniği

AKSARAY’DA KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE YAZ KURSLARI ANNE VE ÇOCUKLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

GELENEKSEL NAZAR MOTİFLERİNDEN OLUŞAN SERGİ İLGİ GÖRDÜ

Aksaraylı Vatandaş Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Tır ile otomobil trafik ışıklarında çarpıştı

ASTİM'DE YENİ AİLE SAĞLIK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Aksaray Belediyesi Sürücü Adayları İçin Yeni Eğitim ve Sınav Güzergahı Çalışmalarına Başladı

Hamidiye Mahallesi'nde Yangın Paniği

  • BIST 100

    10864,08%0,11
  • DOLAR

    32,69% 0,10
  • EURO

    35,41% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2478,24% -1,31
  • Ç. ALTIN

    4012,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.