HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

BAŞKAN DİNÇER “AKSARAY’IN MODERN ÇEHRESİNE UYUMLU EN DOĞRU ADIMI ATTIK”

HABER 29.06.2024 10:05:00
HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in başlattığı Aksaray’ın ilk kentsel dönüşüm projesi olan Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde değişim süreci hızla devam ediyor. Hamidiye Mahallesi’nde başlatılan ve şehrin merkezinde yer alan bu önemli proje, Türkiye’nin en hızlı şekilde hak sahipleri ile uzlaşıya varılan projeleri arasında yer alıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in en önemli projelerinden biri olan Hamidiye Kentsel Dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede yer alan ofis ve konutların yer aldığı bloklar hızla yükseliyor.

Merkez Hamidiye Mahallesinde, şehrin kalbinde yer alan projede eski ve yıpranmış binalar yerine, depreme dayanıklı, modern konutlar, iş yerleri ve sosyal donatı alanları inşa ediliyor. Projede şimdiye kadar yüzde 40’luk bir ilerleme sağlandı. Çalışmalar planlandığı şekilde hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projede gelinen aşamaları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Başkan Dinçer, açıklamasında; “Son yıllarda yaşadığımız depremler bize kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir merkezinde sağlıklı ve düzenli kentleşmeyi gerçekleştirmek amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin önemine vurgu yaparak “Şehrimizin geleceğine etki edecek kentsel dönüşüm projemiz ile yaşam kalitesini artırarak çevresel sürdürülebilirliği ve şehir estetiğini ön planda tutmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızla uzlaşı ve şeffaflık ekseninde ele aldığımız kentsel dönüşüm projesi şehrimize büyük kazanımlar sağlayacak. Vatandaşlarımızın desteği ile ilerleyen bu süreçte, Aksaray’ın geleceğini şekillendiriyoruz. Yeni yapılacak bulvarı, yeşil alanları, modern binaları ve otoparkıyla dönüşüm alanımız, şehir merkezimiz yepyeni bir görünüm kazanacak” açıklamasında bulundu.

Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 22 bin 250 metrekarelik bir alanda 13 blok şeklinde hayata geçiyor. Tamamlandığında bölgeye 270 konut, 178 ticari birim ve 126 ofis kazandırılacak.

Kentsel dönüşüm projesi, Aksaray’ın sadece fiziki çehresini değiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda şehir sakinlerine daha güvenli ve yaşanabilir bir ortam sunacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Hamidiye Mahallesi, modern yaşam alanları ve sosyal aktiviteler için ideal bir merkez haline gelecek. Aksaray’ın geleceğine yapılan bu önemli yatırım, şehrin sürdürülebilir gelişimine ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına büyük katkı sağlayacak.


LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN MÜJDE

AKSARAY’DA ŞEHİR GENELİNDE EŞ ZAMANLI DİLENCİ OPERASYONU YAPILDI

HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ İZİNSİZ HAFRİYAT DÖKÜMÜNÜ ENGELLEMEK İÇİN KARARLI

AKSARAY BELEDİYESİ LAVANTA BAHÇESİ YENİLENMİŞ YÜZÜYLE YENİ SEZONU CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYOR

KİTAP KONAKLARINDA SINAV YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR ÖĞRENCİLER SESSİZ VE NEZİH ORTAMDA SINAVA HAZIRLANIYORLAR

  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.