HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN EKİPLERİMİZ İŞBAŞINDA

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN EKİPLERİMİZ İŞBAŞINDA

HABER 7.01.2021 17:00:00
HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN EKİPLERİMİZ İŞBAŞINDA


Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumak için şehir genelindeki market ve süpermarketleri yetki ve çalışma yönetmeliği doğrultusunda denetledi. Denetimlerde kaldırım işgali, işyeri hijyeni, ruhsat denetimi, fiyat etiketlendirmesi kontrol edildi.  Kuralları ihlal ettiği tespit edilen işyerleri ile ilgili idari işlem başlatıldı.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahat ve güvenli ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak için il sınırları içinde faaliyet gösteren süpermarket ve gıda ürünleri satan işyerlerini denetledi. Daha önce işyerlerine yönelik sayısız denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletmelerin kaldırım işgali yapmasına izin vermezken ürünlerin son kullanma ve etiket fiyatlarını kontrol ettiler.

İşyeri hijyen kurallarına uyup uymadıklarını tek tek kontrol eden ekipler, işyerlerine ait  işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını denetime tabi tuttu.

Aksaray Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada gıda güvenliği için gerçekleştirilen denetimlerin sıklıkla devam edeceği bildirildi. Ayrıca yapılan denetimlerde kuralları ihlal eden işletmelerin ilk olarak uyarıldığı ve kural ihlalini ısrarla sürdüren işletmeler hakkında idari işlem başlatıldığı açıklandı.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.