HALK EKMEĞİ BÜFELERİ VE FIRINLARINA HİJYEN DENETİMİ

HABER 26.03.2020 11:34:00
HALK EKMEĞİ BÜFELERİ VE FIRINLARINA HİJYEN DENETİMİ

BAŞKAN DİNÇER;

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ”

 

Halk sağlığını her zaman ön planda Aksaray Belediyesi, korona virüsüne (Covid-19) karşı tedbirleri her alanda artırdı. Belediye bağlı Halk Ekmeği büfeleri ve büfelere ekmek üretimi yapan fırınlar hijyen denetiminden geçti.

Aksaray Belediyesi, korona virüsüne (Covid-19) karşı sahada çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler, gece gündüz demeden şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, maske, dezenfektan ve kolonya satışı yapan işletmeler sürekli denetleniyor.

Halk sağlığını yakından ilgilendiren birçok nokta, belediye ekipleri tarafından sürekli denetlenirken son olarak da halk ekmek büfeleri ve büfelere ekmek temini gerçekleştiren fırınlar hijyen denetimine tabi tutuldu.

Aksaray Belediyesi halkın temiz ve sağlıklı koşullarda ekmek tüketmesi için halk ekmeği büfeleri ile fırınlarda genel bir denetim başlattı. Denetimlerde işyerlerinin temizliği ve hijyeni, ekmeklerin saklanma koşulları, fırında çalışan personellerin kılık kıyafetleri, ekmek naklinin yapıldığı araçların temizliği kontrol edildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yerel yönetimler olarak korona virüsüne karşı alınacak tedbirlerin aralıksız süreceğini duyurdu. Başkan Dinçer, virüsten korunmak için basit tedbirler hayat kurtarıcı olduğunu sözlerine ekleyerek bu aşamada belediyenin üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini kaydetti.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.