HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK

AKSARAY BELEDİYESİ, SOSYAL ETKİNLİKLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

HABER 4.03.2022 14:23:00
HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK

Aksaray Belediyesi, sosyal etkinlikleri sürdürmeye devam ediyor. 5 Mart Cumartesi yetişkinler için, Yılmaz Çil konseri ile “Ömrümün Sonuna Kadar” tiyatro gösterimi; 6 Mart pazar günü ise çocuk tiyatrosu “Kare Takımı”nı Aksaray Belediyesi ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturuyor. 

Aksaray Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşlara hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor. 5 Mart Cumartesi günü konser ve yerli komedi gösterimi Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu’nda seyircisi ile buluşacak. Yetişkin tiyatrosu öncesi Yılmaz Çil sahne alacağı konser saat:17.30’da başlayacak. Konser sonrası Kayra Şenocak'ın yazıp yönettiği ve oynadığı “Ömrümün Sonuna Kadar” tiyatro oyunu ise saat:19.00’de perdelenecek. İki farklı huy, iki farklı tür ve iki farklı ruh aynı çatı altında sorunsuz yaşayabilir mi, sorusunun cevabının arandığı tiyatro oyununun ekibinde; Dost Elver, Kayra Şenocak, Yelda Alp, Buket Dereoğlu’nun rol alıyor. 

Aksaray Belediyesi, 6 Mart Pazar günü Aksaray Kültür Merkezi’nde ise TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmi “Kare Takımı” 4 seanslık gösterimi ile minik seyircileriyle buluşturacak. Çocukların keyifli dakikalar yaşayacağı tiyatro oyununda Kare Takımı karakterleri Kuti, Aypa, Rupi, Enda ve Dodoki yer alıyor. Sahnecek çizgi film gösteriminin ilk seansı 10.30’da, ikinci seansı 12.00’de, üçüncü seansı 13.30’da ve dördüncü seansıysa 15.30 saatlerinde sahnelenecek. 
 
Aksaray Belediyesi, tiyatro gösterimine bütün vatandaşların davetli olduğunu duyurdu. 


Anahtar Kelimeler: HAFTA GEÇECEK

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.