GM üyelerine teşekkür ziyareti

GM üyelerine teşekkür ziyareti

HABER 4.03.2024 18:37:00
GM üyelerine teşekkür ziyareti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu İl Genel Meclisini ziyaret etti. 31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile görev süreleri dolacak İGM Başkanı Mehmet Tüzün ve İGM üyeleri ile bir süre görüşen Vali Kumbuzoğlu görev süreleri boyunca Aksaray’da yaptıkları hizmetlerden dolayı İGM üyelerine teşekkür belgesi takdim etti. 
Vali Kumbuzoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisinin görev alanında önemli hizmetler yürüttüğünü vurguladı. Köylerin altyapılarının güçlendirilmesi, ihtiyaç duyulan yol, su, kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, tarım ve diğer alanlarda da vatandaşların eksik ve ihtiyaç duyduğu hizmetlerin sunulması için el birliği içinde gayret gösterildiğini belirtti.
İl Genel Meclisinin sunulan hizmetlerin planlanması ve bu hizmetlerin İl Özel İdaresi ve ilgili diğer kurumlar eliyle sunulmasında etkin rol üstelendiğini kaydeden Vali Kumbuzoğlu; meclisin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün ise, Vali Kumbuzoğlu'nun ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, yapılan çalışmalarda iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
Konuşmaların ardından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile görev süreleri dolacak meclis üyelerine Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 


Anahtar Kelimeler: üyelerine teşekkür ziyareti

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.