Gizli tanık videosuna Emniyet'ten açıklama

Gizli tanık videosuna Emniyet'ten açıklama

GÜNDEM 25.01.2023 01:00:42
Gizli tanık videosuna Emniyet

Sosyal medyada Sedat Peker suç örgütünün gizli tanığı olduğu beyan edilen şahsa ilişkin herhangi bir 'koruma kararı' olmadığı bildirildi.

ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü, 24 Ocak 2023 tarihinde sosyal medya üzerinden yapılan yayınlarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, Sedat Peker suç örgütü gizli tanığı olduğu beyan edilen bir şahsın bilgileri ve görüntüleri verildiğinin altı çizilirken, "Bu şahıs üzerinden bazı iddialar dile getirilmiş ise de; bahse konu şahıs hakkında İçişleri Bakanlığı Tanık Koruma Kurulunca verilen herhangi bir koruma kararı olmadığı, adli yönden verilen kararların ise Bağımsız Yargı Organlarının yetkisinde olduğu; söz konusu yayında geçen iddialarla ilgili olarak da gerekli yasal sürecin başlatıldığı, kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz olunur" ifadeleri yer aldı.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.