Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

HABER 20.08.2020 16:01:00
Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Aksaray il Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, Köydes kapsamında yapımı devam eden, 6 kilometrelik Salmanlı – Yanyurt köy bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreterimiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksaray İl Özel İdaresi tarafından, Türkiye’de ilk defa uygulanan 3 kat emisyon asfalt uygulaması ile köy yollarımızın kalitesi ve niteliği arttırılmıştır. İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Genel Sekreterimiz Yüksel ÇELİK “İlimizin birçok farklı noktasında özel idare ekipleri tarafından çalışma yapılmaktadır, yapılan yatırımlarla köy yollarımızın farklı bir kimliğe büründüğünü görmek hepimizi mutlu etmektedir. Eskimiş ve bozulmuş yolları yeni sistem asfalt teknikleri ile yeniliyoruz. Bizler de devam eden yatırımları sık sık yerinde takip ederek çalışmaların sorunsuz ilerlemesi için yerinde takip ediyoruz. Halkımıza özel idare hizmetlerini etkin, verimli ve hızlı bir şekilde ulaştırırken aynı zamanda da daha az maliyetle daha çok hizmet üretmeninde gayreti içerisinde olacağız." dedi.

AKSARAY’DA ŞEHİR, SOKAK VE DOĞA HAYATI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLAND

Aksaray'da Virajı Alamayan Kadın Sürücü Kanala Uçtu

Aksaray’da Metruk Evde Yangın

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

  • BIST 100

    10956,4%0,24
  • DOLAR

    40,89% 0,03
  • EURO

    47,81% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4387,62% 0,17
  • Ç. ALTIN

    7052,23% -0,02

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.