GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU BAŞKAN DİNÇER'İ ZİYARET ETTİ

BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU; ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZI GENÇLERİMİZE YAPTIĞI PROJELER İÇİN TEBRİK EDİYORUM’’

HABER 20.10.2023 15:30:00
GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU BAŞKAN DİNÇER

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’le birlikte restorasyonu tamamlanarak hizmete yeni sunulan Bedriye Medresesinde incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nun Aksaray Belediyesi’ne yaptığı ziyarette AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk de hazır bulundu.

Aksaray Belediyesi hizmet binası önünde Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile karşılayan Başkan Dinçer, misafirlerine Bedriye medresesinin geçmişten günümüze kadar kullanılma amaçları hakkında bilgiler verdi. Gençlerin severek kullandığı Bedriye Medresesinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, medresede çalışma yapan gençlerle sohbet etti.

Aksaray’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Başkan Dinçer’e ve ekibine başarılar dileyen Bakan Yardımcısı, Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu gün boyunca çeşitli kamu kurum kuruluşlarında gençlerle buluşmaya devam etti.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.