GENÇLİK FESTİVALİ’NDE AKSARAY STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

GENÇLİK FESTİVALİ’NDE AKSARAY STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

HABER 20.11.2021 12:23:00
GENÇLİK FESTİVALİ’NDE AKSARAY STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen Gençlik Festivali’nde Aksaray Belediyesine bağlı Aksaray Bilim Merkezi standı büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin dört bir yanından yerel yönetimlerle gençleri bir araya getiren Yerel Yönetimler Gençlik Festivali devam ediyor. Açılışı geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve 21 Kasım tarihine kadar sürecek olan festivalde Aksaray Belediyesi tarafından açılan stant katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı. 

Festivalde Aksaray’ın yöresel lezzetlerinden Aksaray tahinlisi ikramında bulunulurken Taşpınar halısı da ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Aksaray Bilim Merkezinde gençlerin kendi becerileri ile ürettikleri teknolojik ürünlerde festivaldeki yerini aldı.

Aksaray Belediyesi tarafından kurulan standı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı leyla Şahin Usta, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray stantta misafirlerin kendisi ağırladı. 


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.