GENÇLİK BULUŞMALARI PROGRAMINA YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİNDE DEVAM EDİLDİ

GENÇLİK BULUŞMALARI PROGRAMINA YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİNDE DEVAM EDİLDİ

HABER 13.05.2022 13:53:00
GENÇLİK BULUŞMALARI PROGRAMINA YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİNDE DEVAM EDİLDİ


BAŞKAN DİNÇER; “GENÇLERİMİZ BİZE GÜÇ VE ENERJİ VERİYOR”


Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer Gençlik Buluşmaları programı kapsamında Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlik Buluşmaları Programı dolayısı ile Yunus Emre Anadolu Lisesine giden Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer’e Belediye Meclis Üyesi Yakup Kadri Perek eşlik etti. 
Her fırsatta gençlerle buluşmaya yönelik programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yunus Emre Lisesi Konferans salonunda öğrencilerle buluştu. Başkan Dinçer öğrencilere kendi öğrencilik yıllarından bahsetti. Dinçer, gençlere yönelik Aksaray Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalardan bahsetti. Gençlerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinden, Kitap Konaklarından, Millet Kıraathanelerinden ve belediyeye ait spor tesislerinden bahsetti. Başkan Dinçer gençleri bu tesisleri gençlerin en güzel şekilde kullanmasını istedi. 
Gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer, okul yönetimini ve öğretmenleri de ziyaret etti. Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Okul yönetimi ve öğretmenler Başkan Dinçer’in yaptığı ziyaretten menmuniyet duyduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler. 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.