GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN LİRA HİBE DESTEĞİ

11.11.2018 15:01:21
GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN LİRA HİBE DESTEĞİ

GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN LİRA HİBE DESTEĞİ

21 GENÇ ÜRETİCİYE 105 ADET DÜVE DAĞITILDI

Tarım ve Orman Bakanlığının ?Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı? kapsamında bu yıl Aksaray?da 21 projeye 630 Bin lira hibe desteği sağlandı. 18-40 yaş grubundaki genç çiftçileri tarımsal üretime teşvik etmek ve katkı sağlaması için 21 genç üreticiye 105 adet düve dağıtımı gerçekleşti.

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Bekir Kayan, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Oda Başkanı Emin Koçak, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil, İş İnsanı Hatice Şahin Eroğlu, İş İnsanı Ahmet Koçaş hibe desteğinden faydalanan genç çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, kırsal alanda yaşayanların desteklenmesi amacıyla başlatılan genç çiftçilere 30 bin liralık hibe desteği uygulaması ile Aksaray?da 630 bin liralık hibe desteğini sağlandığını bildirdi. Her genç çiftçiye 5?er adet olmak üzere 21 üreticiye 105 adet düvenin kuralarla dağıtılacağını açıkladı.

Milletvekili İlknur İnceöz ise hibe desteğinden faydalanan genç üreticilere seslendi. Milletvekili İnceöz konuşmasında ?Hükümetimiz sizin üretime katılmanız için bu hibe desteğini veriyor. Çünkü siz bu işi biliyorsunuz. Bu işi en iyi yapsan sizlersiniz. Hükümetimiz yıllardır olduğu gibi şimdi bugünde üretenlere destek veriyor. Genç kardeşlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını ve bol ve bereketli kazançlar diliyorum? dedi.

Genç üreticiler adına konuşan Gülcan Coşkun, dağıtılacak düvelere aile bütçelerine katkı ve ekonomiye destek vereceğini söyledi. Kendilerine bu imkânı veren herkese teşekkür etti.

Törende Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Bekir Kayan, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Oda Başkanı Emin Koçak, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil, İş İnsanı Hatice Şahin Eroğlu ve İş İnsanı Ahmet Koçaş, kuralarla genç üreticilere düvelerin dağıtımını yaptı.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.