GELECEK PARTİSİ AKSARAY'DA TEŞKİLATLARI HIZLA BELİRLİYOR

HABER 22.07.2020 02:02:00

Aralık 2019'da Eski Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU' nun kurduğu Gelecek Partisi, tüm İl ve İlçelerde hızla teşkilatlanıyor.

Kısa sürede toplamda 65 İlde İl Başkanını belirleyen Gelecek Partisi, ataması gerçekleşen İllerde İlçe teşkilatlarınıda hızla atayarak kongre süreci için hızlı bir hazırlık içerisinde. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Yardımcısı ve beraberinde bir heyeti ağırlayan Gelecek Partisi Aksaray Teşkilatı, İl Yönetim ve Yürütme Kurulunuda belirlemiş durumda.
Aksaray Kurucu İl Başkanı Muhammet DİLMAÇ  il teşkilatının genç dinamik ve siyasette yeni yüzlerden oluştuğunu söyledi. Gelecek Partisinin İNSAN ODAKLI Siyeseti benimsediğini bu sebeple her kesimden isimler üzerinde tercih yaptıklarını belirterek temsiliyeti ve böylelikle kapsayıcılığın ve katılımın yüksek olduğunu belirtti. Çalışmalarının tamamında bir artılarının daha olduğunu, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Kürşad GİRAY ve Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet TEKİN'in, Aksaray'lı olmaları sebebi ile çalışmalarda işleyişin hızlı ilerlediğini belirtti. İl Teşkilatının özverili ve samimi çalışmaları  ile birlikte son günlerde Merkez İlçe olmak üzere tüm ilçelerde çalışma yürüttüklerini, Merkez İlçe Başkanı olarak Ömer TERLEMEZ' i, Gülağaç İlçe Başkanı olarak Mustafa ABUR'u, Güzelyurt İlçe Başkanı olarak Ünal BALKIR'ı görevlendirdiklerini, bu gelişmeyi duyurduklarını ve aynı zamanda bu İlçelerinde yönetimlerinin oluşturularak ilgili kurumlara gerekli başvuruları yaptıklarını bildirdi. Ağustos başı itibari ile tüm ilçelerin atama ve teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini, ilçelerin kongre sürecini de başlatacaklarını bildiren İl Başkanı Dilmaç, Aksaray'lı vatandaşlara gösterdikleri teveccüh ve ilgi sebebi ile teşekkür etti.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.