GAZİ ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ AKSARAY’I ZİYARET ETTİ

ASAYİŞ 19.12.2019 17:47:00
GAZİ ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ AKSARAY’I ZİYARET ETTİ

Ankara Özel Harekât Şube Müdürlüğü Şehit Ali Er Grup Amirliğinde görev yapan Gazi Özel Harekât Polisleri, Aksaray’ı ziyaret etti.

Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi ve Abdulkadir Ay’ın işbirliğinde Ankara Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev yapan Gazi Özel Harekât Polisleri Aksaray’a geldi. Gazi polisler, ilk olarak Ankara Özel Hareket Daire Başkanı Yardımcısı iken 15 Temmuz gecesi şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Şehit Önder Güzel’in annesini ziyaret etti ve şehit annesinin ellerini öptüler.

Gazi Özel Harekât Polisleri, Aksaray Valiliğini ziyaretinden sonra Aksaray Emniyet Müdürlüğünü, Şehit Ali Er Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Gazi Özel Harekât Polisleri, Şehit Ali Er Anadolu Lisesi ziyaretinde okul öğrencileri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Okul öğrencileri, gazileri çiçek ve tezahüratlarla karşıladı.

Somuncu Baba Külliyesinden sonra Aksaray Şehitliğini ziyaret eden gaziler, şehitlerin kabirlerinde dua ettiler.

Şehit Önder Güzel POMEM Müdürlüğünde polis adayları ile bir araya gelen Özel Hareket polisleri, meslek deneyimlerini ve yaşadıklarını aktardılar.

Özel Harekât polisleri daha sonra Güzelyurt İlçesinde bulunan Manastır Vadisini, Selime Katedralini son olarak Ihlara Vadisini ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi tarafından Gazi Özel Harekât Polisler onuruna Grand Altuntaş otelde akşam yemeği programı düzenlendi. Yemeğe Başkan Vekili olarak katılan Yakup Kadri Perek, millet olarak varlığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi kolluk kuvvetlerine borçlu olduğumuzu söyledi. Ayrıca gazi polisleri Aksaray’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti

gazi özel harekat

 


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.