Fırat Kalkanı'nda havan tacizine karşı etkili vuruş... 7 terörist etkisiz!

Fırat Kalkanı'nda havan tacizine karşı etkili vuruş... 7 terörist etkisiz!

GÜNDEM 11.06.2023 20:15:33
Fırat Kalkanı

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından kullanılan sözde karargah imha edildi. İlk belirlemelere göre 2'si sözde yönetici 7 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Terör örgütü PKK/YPG tarafından Fırat Kalkanı bölgesindeki Cibrin Üs bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine eş zamanlı olarak havan/ÇNRA tacizi gerçekleştirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, konuyla ilgili açıkamada tacizde asker ve polislerimiz ile üs bölgelerinde hasar zayiatın olmadığını duyurdu.

Saldırının gerçekleştirildiği yerler belirlenerek derhâl TSK unsurlarınca güçlü şekilde vurulmaya başlandığı kaydedilen açıklamada, "İlk belirlemelere göre aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de olduğu 7 terörist etkisiz hâle getirilmiş, sözde bir karargâh imha edilmiştir. Teröristlerin saldırı girişimlerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmayan Mehmetçik teröristlere ait bir çok hedefi etkili şekilde vurmaya devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1667935460985913346

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,15
  • EURO

    46,94% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4277,20% 0,43
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.