F-35 istişaresinin üçüncüsü Ankara'da yapılacak

F-35 istişaresinin üçüncüsü Ankara'da yapılacak

GÜNDEM 20.01.2023 10:21:10
F-35 istişaresinin üçüncüsü Ankara

Türk ve ABD Savunma Bakanlıkları arasındaki görüşmeye ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

ANKARA (İGFA) - Türkiye ile ABD arasındaki F-35 istişarelerinin ikinci turunun ABD'nin başkenti Washington'da gerçekleştiği duyurulan açıklamada, Türk ve ABD Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri arasındaki görüşmelerin ilkinin Ankara'da gerçekleştirildiği anımsatıldı. 

Heyetlerin istişarelerin devamı konusunda mutabık kaldığı vurgulanan açıklamada, üçüncü toplantının 2023 yılının ilkbahar aylarında Ankara'da icra edilmesinin planlandığı belirtildi.

Hatırlaacağı gibi, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri alması üzerine ABD Türkiye'yi F-35 projesinden çıkarma kararı almıştı.

Türkiye için üretilen F-35'leri teslim etmeyen ABD, Türkiye'nin proje kapsamda ödediği 1 milyar 400 milyon dolarlık ödemeyi de iade etmemişti.

Hürriyet Mahallesi'nde İş Yerinde Yangın Paniği

Aksaray'da 15 Temmuz Anma Programı: Şehitler Dualarla Yâd Edildi

VALİMİZ SAYIN MEHMET ALİ KUMBUZOĞLU’NUN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Anahtar Parti Aksaray İl Başkanlığı’ndan Sert Açıklama

ZİNCİRLİ MAHALLESİ’NDE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Hamza Aktürk'ten Basın Mensuplarına Gündem Değerlendirmesi

BAŞKAN DİNÇER’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10121,52%-1,02
  • DOLAR

    40,24% 0,11
  • EURO

    46,86% 0,40
  • GRAM ALTIN

    4339,18% 0,99
  • Ç. ALTIN

    6880,30% -0,39

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.