EYT Pazartesi Meclis'te

EYT Pazartesi Meclis'te

GÜNDEM 27.01.2023 14:24:28
EYT Pazartesi Meclis

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye yönelik düzenlemenin 30 Ocak Pazartesi günü saat 11.00'de Meclis Başkanlığı'na sunulacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye yönelik düzenlemenin Pazartesi günü Meclis Başkanlığı'na sunulacağını duyurdu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akbaşoğlu, EYT ile ilgili tüm detayları da 30 Ocak Pazartesi günü kamuoyuna yapacakları açıkladı.

MECLİS BAŞKANLIĞI SONRASI NE OLACAK?

EYT düzenlemesinin Meclis Başkanlığı'na sunulması ardından konunun ilgili komisyon olan Plan Bütçe Komisyonu'na sevk edieceği ve daha sonra da genel kurulda oylanması ardından Şubat ayı içerisinde teklifin yasalaşması bekleniyor.

Hatırlanacağı gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de, EYT'lilerin ilk maaşı konusunda yaptığı açıklamalarda 1 Mart'ı işaret etmişti.

Anahtar Kelimeler: eyt pazartesi meclis'te

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.