EŞMEKAYASPOR GENÇ TEKNİK ADAM YILDIRIM’A EMANET

SPOR 26.11.2019 21:30:00
EŞMEKAYASPOR GENÇ TEKNİK ADAM YILDIRIM’A EMANET

Bölgesel ligdeki temsilcimiz Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor’da alınan başarısız sonuçların ardından yönetim kurulu teknik ekiple karşılıklı görüşmelerin ardından yollar ayrıldı. Sezon başı takımı emanet ettiği ahmet çınar ile yolların ayrılmasının hemen ardından Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor yeni hocasına kavuştu.
Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor’un yeni teknik patronu Kemal Yıldırım 1984 yılında ankarada doğdu. Futbol kariyerinde Gençlerbirliği, Hacettepe, Çubuk, Ordu, Ankarademir, Kars ve Kepez takımlarının formasını terletti. 2012 yılında futbol kariyerini noktalayarak 2016 yılında Gençlerbirliği U21 takımında teknik adamlığa soyundu. 2017 yılında Hacettepe’de alt yapı antrenörlüklerinde bulunan  Kemal Yıldırım’ın yeni durağı Aksaray oldu. Genç teknik adam yeni takımı ile ilk antrenmanına Çarşamba günü çıkacak.
Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor’un yeni hocası 35 yaşındaki Kemal Yıldırım futbol kariyerinde önemli kulüplerde ter dökerken profesyonel ligde 176 resmi maça çıktı. Süper ligde futbol heyecanı yaşayan Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor’un yeni teknik patronu olan Kemal Yıldırım; futbolu seven bir şehre geldim. Ortak bir çok dostumun olduğu aksaray’da görev yapmaktan oldukça mutluyum. Hıslı ve kazanmayı seven bir yapıya sahibim. Bölgesel lig profesyonel ligden oldukça zor olduğunu biliyorum. Bütün zorlukları çok çalışarak aşacağımıza inanıyorum.şeklinde konuştu.


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.