ESKİ SANAYİ SİTESİNDE DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM ATILDI

ESKİ SANAYİ SİTESİNDE DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM ATILDI

HABER 8.05.2023 16:22:00
ESKİ SANAYİ SİTESİNDE DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM ATILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, EKSKAVATÖRE BİNDİ VE İLK YIKIMI BAŞLATTI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eski sanayi sitesinde dönüşüm sürecinin resmen başladığını duyurdu. Başkan Dinçer, ekskavatöre binerek eski sanayi sitesinde ilk yıkımı başlattı.

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Aksaray Küçük Sanayi Sitesine sanayi esnaflarının taşınmasının ardından terk edilen eski sanayi sitesinde kentsel dönüşümün ilk adımı atıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eski sanayi sitesinde başlatılan çalışmalara katıldı. Belediye Başkanı Dinçer, eski sanayi sitesinin olduğu alana yeni bir şehir inşa edileceğinin altını çizdi.

Eski sanayi sitesinde yıkım sahasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için gerekli olan güvenlik tedbirleri alındı. Belediye Başkanı Dinçer, ekskavatöre binerek ilk kepçe darbesiyle dönüşüm çalışmasının (ilk startını verdi) ilk adımını attı.

Aksaray Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde yapılan sanayi sitesinde taşınma işleminin tamamlandığını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile günümüz şartlarına uygun olarak inşa edilen sanayi sitemiz modern yüzüyle uzun yıllar şehrimize hizmet edecek. Esnaflarımız artık yeni işyerlerinde huzur, güven içerisinde daha geniş ve ferah bir ortamda hizmet veriyor. Esnaflarımız kadar müşterileri de sunulan hizmetten memnunlar” dedi.

ESKİ SANAYİ SİTESİNDE YIKIM ÇALIŞMALARI EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eski sanayi sitesinde yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Eski sanayi sitesinin görüntüsünün şehir kimliği için olumsuzluk teşkil ettiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Burada dönüşümün ilk adımını atmış bulunuyoruz. Eski sanayi sitesinde yıkım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak şehrimize yakışan en güzel projeyi buraya entegre etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler: SANAYİ SİTESİNDE DÖNÜŞÜM ATILDI

Motosikletler Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Aksaray’da Kaldırıma Çarpan Otomobil Ev Duvarına Vurdu: 1 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

MEDAŞ, ŞEHİR MERKEZİNİN ENERJİ ALTYAPISINI YENİLİYOR

AKSARAY’DA İŞKUR ARACILIĞIYLA 2025 YILINDA 6.323 KİŞİ İŞE YERLEŞTİ.

Aksaray Üniversitesi’nden genetik devrim: Süt alerjenini taşımayan buzağılar doğdu

Aksaray Üniversitesi’nden dokuz öğrenci topluluğu ÜNİDES’ten destek kazandı

  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.