Erzincan'da facia: 4 gözaltı!

Erzincan'da facia: 4 gözaltı!

GÜNDEM 14.02.2024 12:23:16
Erzincan

Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında meydana gelen toprak kayması dolayısıyla yürütülen soruşturmada ilgili saha sorumlusunun da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

ANKARA (İGFA) - Erzincan'da Anagold şirketinin altın üretimi yaptığı Çöpler Maden Sahası'nda çıkarılıp istiflenen toprak, dün saat 14.28'de kaymış ve yaklaşık 10 milyon metreküp toprak, saniyede 10 metre hızla 800 metrelik bir alana yayıldı. İlk belirlemelere göre 9 işçi toprak altında kalmıştı.

Toprak altında kalan işçileri bulma çalışmaları sürerken saha sorumlusunun da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındığı  öğrenildi.

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da çalışmaları yerinde takip ediyor.

Anahtar Kelimeler: erzincan'da facia: 4 gözaltı!

Aksaray’da Zabıta Memurlarına Ölçü ve Ayar Mevzuatı Eğitimi Verildi

Toprak analizi ve doğru gübreleme ile tarımsal üretimde verim artacak

Aksaray Eğitim-Bir- Sen’den Basın Mensuplarına İftar Programı

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatından Genel Merkez Çıkarması

Narkotik Suçlarla Mücadelede Kararlı Operasyon

Aksaray’da 1+1 Dairelere Yönelik Denetim Uygulaması

Aksaray’da Motorsiklet İle Kamyonet Çarpıştı: 2 Yaralı

  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.