Erbakan YSK'ya resmi başvurusunu yaptı

Erbakan YSK'ya resmi başvurusunu yaptı

SİYASET 20.03.2023 18:26:24
Erbakan YSK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olmak için Yüksek Seçim Kurulu'na başvurdu.

ANKARA (İGFA) - Fatih Erbakan, bugün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı'na katılmayacaklarını, seçimlerde kendisinin de cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklamıştı.

Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olmak için YSK'ya başvurdu.

Başvuru sonrasında YSK binasının önünde açıklama yapan Erbakan, "14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde de Yeniden Refah Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olarak bendeniz, biraz evvel Yüksek Seçim Kurulu'muza başvurumu yaptım. Ülkemiz için, milletimiz için, bütün insanlık için bu adımlarımızın, bu kararlarımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Anahtar Kelimeler: erbakan ysk'ya resmi başvurusunu yaptı

Genç Motosiklet Sürücüsü Direksiyon Hakimiyetini Kaybederek Yola Savruldu

Aksaray'da Yaya Geçidinde Feci Kaza: 2 Yaralı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Kavşakta Feci Kaza: İki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı

TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASI

Aksaray’da Kaçak Ürün Operasyonu: 3 Milyon TL’lik Malzeme Ele Geçirildi

Motosikletler Kaza Yaptı: 4 Yaralı

  • BIST 100

    10914,10%-1,32
  • DOLAR

    42,08% -0,01
  • EURO

    48,32% 0,00
  • GRAM ALTIN

    5318,43% -0,21
  • Ç. ALTIN

    8820,78% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.