ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY’I ENGELSİZ ŞEHİR YAPMA YOLUNDA KARARLIYIZ”

HABER 13.06.2024 16:11:00
ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

 


Engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel gelişimleri için çok yönlü bir yaşam merkezi olarak hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezinde, yaz boyunca düzenlenecek çeşitli kurslar ile özel bireylere el becerileri ve mesleki yetenekler kazandırılacak.

Engelsiz Yaşam Merkezinde “Geleceği Yaz” kurslarında engelli bireylerin günlük yaşam becerilerini karşılamayı öğrenebilecekleri Engelsiz Yaşam Merkezinde çini tasarım, el sanatları, takı tasarım, ahşap boyama, boyama, müzik atölyesi, dini değerler, spor, müzik, giyim atölyesi ve bilgisayar kursları verilecek.

Özel çocukların, sosyal yaşama katılmasını destekleyerek, onları yaşamın içine dâhil etmeyi hedefleyen projeyi çok önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sözlerinin devamında şunları söyledi. “Belediyeciliğin evrildiği, sosyal belediyecilik alanına taşındığını çok iyi biliyoruz. Bu vesileyle geçmiş 5 yıllık dönemimizde bunu uygulamaya çalıştık.

Yolumuzun doğru olduğunu ve yukarıya doğru taşınması gerektiğinin bilincindeyiz. Hedefimiz onların yaşamını da kolaylaştırmak. Eşitlik anlayışımızın bir gereği de budur. Bu merkez, ailelerin özellikle annelerin kendilerini dinlendirmesi için, bir mola vermesi için düşünülmüş ve hayata geçirilmiş bir yaşam merkezidir. Aksaray’ı engelsiz şehir yapma yolunda kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Müracaatlar Engelsiz Yaşam Merkezinin 0 382 216 06 92 numaralı telefonu üzerinden yapılabilecek.


BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

EMEKLİ DİNLENME EVİ BERBER SALONUNDA BAYRAM TRAŞI YOĞUNLUĞU

AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI

Dolu ve sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor

  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.