Engelliler Derneğinden Yeni Hastaneye Tam Not

24.10.2018 17:20:57
Engelliler Derneğinden Yeni Hastaneye Tam Not

Ak Parti Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Gül Karakoyun, Engelliler Derneği Aksaray Şube Başkanı Bekir Kaya, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçarslan ve Hastane Başhekimi Hakan Bingöl´den oluşan heyet , yapımı tamamlanan ve kısa süre içinde hizmete açılacak olan Yeni Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan incelemede İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçarslan,hastanede engelli vatandaşlara sağlanacak kolaylıklar ve hizmetler hakkında Engelliler Derneği Başkanı Bekir Kaya´ya bilgiler verdi.

Yeni hastaneyi yerinde inceleyen Başkan Kaya yaptığı açıklamada,"gerçekten hastane engelli erişilebilirlik açısından çok güzel ve standartların üzerinde.Hastane son sisteme uygun olarak tasarlanmış. Hastanemizin açılışı yapılınca, İl Sağlık Müdürümüz Cengizhan Kılıçarslan engelli Şehit aileleri ve gaziler için bir ofis yapılıp, refakatçi sistemi uygulanacak olduğunu söyledi.Bu hizmetten çok memnun kaldık. Sadece otopark düzenlemesi yeni yapılıyor. Bizde engelli araç otoparklarını girişlerin önüne yapılmasını rica ettik. Hastane güzel olmuş, Aksarayımıza hayırlı olsun."dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.