En büyük hazinemiz bilgelerimizdir

HABER 27.03.2020 14:02:00
En büyük hazinemiz bilgelerimizdir

 

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19)mücadelede alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları Aksaray Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanmaya devam ediyor. 

 

-Toplumun bilgelerine karanfilli vefa

 

112 Acil Servisi arayan 65 yaş üstü vatandaşlara ziyaretlerde bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri vatandaşların ilgili bankalardan maaşlarının çekimi ve temel ihtiyaçları için alışverişlerini yapıyor. 

Ellerinde kırmızı karanfillerle toplumun bilgelerini ziyaret eden ekipler ihtiyaç halinde her türlü eksikliklerinin giderileceği konusunda vatandaşları bilgilendirirken, dışarı çıkamamaları konusunda gerekli bilgilendirme ve uyarıları yapıyor. 

 

- 4 günde 1.648 vatandaşın ihtiyaçları karşılandı

 

Aksaray Valimiz Ali Mantı yapılan çalışmalarda Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin büyük bir özveri ile çalışmaları yürüttüğünü, 22-26 Mart tarihlerinde 65 yaş üstü 1.648 vatandaşın temel ihtiyaçları karşılarken 2.113 vatandaşa ziyarette bulunarak danışmanlık ve bilgilendirme hizmetinde bulunulduğunu bildirdi.

Devletin vatandaşı için var olduğunu vurgulayan Valimiz Ali Mantı “Değerli büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Siz evde kalın biz size geliriz diyoruz. İnşallah  hep birlikte başaracağız. Evde kal Aksaray diyoruz.’ Bizleri dinleyen ve evlerinden ayrılmayan büyüklerimize saygılarımızı sunuyoruz”‪ 


Anahtar Kelimeler: büyük hazinemiz bilgelerimizdir

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.