EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE ÖZEL BİREYLER İÇİN ASKER KINASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

HABER 29.05.2024 02:46:00
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

 


10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Aksaray Engelsiz Yaşam Merkezinde bir günlük temsili askerlik yapacak olan engelli gençlere asker kınası yakıldı. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Al bayrak işlemeli asker tülbentleri asker adaylarının omuzlarına takılmasının ardından engellilerin ellerine kına yakıldı.

Temsili askerlik kınasının önemine vurgu yapan Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bekir Kaya burada yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi. " Evren başkanımızın şehrimizdeki engelli kardeşlerimizin gündelik yaşamını kolay ve yaşanabilir bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek için birçok çalışma gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra düzenlediğimiz her organizasyonda bize desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bunun en güzel örneklerinden birini de bugün burada Engelsiz Yaşam Merkezinde icra ediyoruz.

Özel yavrularımızın asker olma özlemini Garnizon Komutanlığımızla da görüşmek suretiyle onlara asker elbisesi giydirip, askerlik duygularını adeta yaşatmak adına vatan millet sevdası adına bir program hazırladık. Bu çocuklarımız bizim canlarımız, bizim özel yavrularımız, dua kaynaklarımız onlar Allah ayağınıza taş değdirmesin, hayırlı tezkereler diliyorum” İfadelerini kullandı.
 
Evlatlarını asker kıyafetleriyle gören ailelerin duygulandığı gözlendi. Aileler törenin düzenlenmesinde emeği geçen ve törene katılan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti. Etkinlik, öğrencilerin oyun havası eşliğinde eğlenmesiyle sona erdi.
 


Anahtar Kelimeler: BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.