Emniyet Uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Emniyet Uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği 2 ayrı operasyonda 28 gram eroin, çeşitli uyuşturucu haplar ve 2 bin 410 TL nakit para ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirdiği Operasyon, Aksaray merkez Hasas ve Minarecik mahallelerinde 2 ayrı ikamete eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu tacirlerine yönelik geniş çaplı çalışmalar yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmalar kapsamında 3 şüpheliyi takibe aldı. Bir süre teknik ve fiziksel olarak takip yapan Narko Timler yeterli delil ve bulgulara ulaştıktan sonra operasyon için düğmeye bastı. İki ayrı mahallede 2 ayrı ikamete gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 28 gram eroin, çeşitli uyuşturucu haplar ve 2 bin 410 TL nakit para ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Ş.N. (24) ve A.Z. (20) ve M.A.A. (24) isimli şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.