EMEKLİ DİNLENME EVİ BERBER SALONUNDA BAYRAM TRAŞI YOĞUNLUĞU

BAŞKAN DİNÇER;” EMEKLİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI”

HABER 12.06.2024 13:48:00
EMEKLİ DİNLENME EVİ BERBER SALONUNDA BAYRAM TRAŞI YOĞUNLUĞU

 


Aksaray Belediyesine ait Emekli Dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye başlayan ve emekli vatandaşlar tarafından çok beğenilen berber salonunda bayram yoğunluğu yaşanıyor. 
Emeklilerin kişisel ihtiyaçlarını karşılamak için hizmete giren berber salonunda bayram öncesi yaşanan yoğunluk nedeniyle randevu sistemiyle hizmet veriliyor.

Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi projeye imza atan Aksaray Belediyesi, Emekli Dinlenme evi bahçesinde verdiği berber hizmeti ile emeklilerin gönlüne dokunuyor.
Bayram tıraşı olmak için emekli dinlenme evini tercih eden emekliler verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek şu görüşleri ifade ettiler.

Emekli dinlenme evinde verilen hizmetten çok memnunuz başkanımızın özelikle sosyal hayata dokunuşlarını takdirle karşılıyoruz. Son olarak biz emeklilere tahsis edilen dinlence alanımız olan Emekli Dinlenme evi bahçesinde verilen berber hizmeti sayesinde arkadaşlarımızla sohbet ederken tıraş sıramızı bekliyor, steril ortamda bu hizmeti alabiliyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun ifadelerini kullandılar.

Sosyal hizmetlerini en etkin yürüten belediyelerden birisi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi.
“Ömürlerinin en verimli yıllarını; ailesi, ülkesi ve milleti için çalışarak, katma değer üreterek geçiren emeklilerimiz, bizim için her zaman baş tacı olmuştur.  Onlar ülkemizin emek verenleri, ülkemizin emektarlarıdır.  Emekli Dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye başlayan berber salonumuzda verdiğimiz hizmetten büyüklerimizin duyduğu memnuniyet bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.

Bundan sonraki süreçte inşallah, emeklilerimiz için bugüne kadar sağlamış olduğumuz imkanları çeşitlenerek artırma gayretinde olacağız. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şimdiden tüm hemşerilerimin bayramını tebrik ediyor, büyüklerimizin ellerinden hürmetle öpüyorum” dedi.


BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

EMEKLİ DİNLENME EVİ BERBER SALONUNDA BAYRAM TRAŞI YOĞUNLUĞU

AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI

Dolu ve sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor

  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.