EKK'dan yılın ilk toplantısı ve mesajı: 2023 Enflasyonu, OVP hedefinin altında kaldı

EKK'dan yılın ilk toplantısı ve mesajı: 2023 Enflasyonu, OVP hedefinin altında kaldı

EKONOMİ 22.01.2024 14:48:59
EKK

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi.

ANKARA (İGFA ) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya gelen Ekonomi Koordinasyon Kurulu, yılın ilk toplantısını Külliye'de gerçekleştirdi.

"Enflasyonla mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi neticesinde 2023 yılsonu enflasyonu, Orta Vadeli Program (OVP) hedefinin altında kaldığına dikkati çekilen toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada, istihdam artışının devamı, dezenflasyon süreci, verimliliğin artması, cari açıkta iyileşmenin sürmesi ve sosyal refahın korunmasının temel öncelikleri arasında olacağının altı çizildi.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu yazılı açıklamada şu konulara vurgu yaptı: 

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

  • BIST 100

    14053,85%0,50
  • DOLAR

    42,61% 0,06
  • EURO

    50,05% 0,41
  • GRAM ALTIN

    5780,72% -0,20
  • Ç. ALTIN

    9307,31% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.