Eğitimci-Yazar Gri Koç Aksaray Kitap Günleri’nde Öğrencilerle Buluştu

Eğitimci-Yazar Gri Koç Aksaray Kitap Günleri’nde Öğrencilerle Buluştu

Aksaray Kitap Günleri etkinliğinde, sınava hazırlanan öğrencilere yönelik moral ve motivasyon sağlayan önemli bir program gerçekleştirildi.

Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, bilinen adıyla Gri Koç, fuar alanında yaptığı söyleşide öğrencilere sınavlarda başarılı olmanın etkili yöntemlerini aktardı.

Sınav Kazandıran Taktikler Paylaşıldı

Gri Koç, öğrencilerle sınavlara hazırlık sürecinde zamanın verimli kullanımı, stresle baş etme yöntemleri ve etkili çalışma teknikleri üzerine konuştu. Öğrencilerin moralini yükselten ve motivasyon artıran söyleşisinde, sınavı kazandıran 5 önemli taktiği gençlerle paylaştı.

Depremzede Öğrencilerin Başarı Hikayeleri Anlatıldı

Söyleşi sırasında, Kahramanmaraş depreminden etkilenen ve zorlu koşullara rağmen sınavlarda başarı elde eden öğrencilerin hikayeleri de dinleyicilerle paylaşıldı. Gri Koç, geçen yılki Kitap Günleri’nde tanıştığı birçok öğrencinin bugün üniversiteye yerleşmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı’na Teşekkür

Gençlerle buluşma fırsatını sunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür eden Gri Koç, etkinliğin bilgi ve deneyim paylaşımı açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Program sonunda Gri Koç, kitaplarını imzalayarak öğrencilere başarılar diledi.

Söyleşiye katılan veliler de etkinliğe renk katarak Gri Koç’a Aksaray’ın yöresel tatlısı olan İncelek Tatlısı ikramında bulundu.



  • BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,18% 0,24
  • EURO

    36,91% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2960,38% 0,22
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.