Efes Selçuk Belediyesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalıştayı'nda

Efes Selçuk Belediyesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalıştayı'nda

GÜNDEM 24.09.2022 13:59:51
Efes Selçuk Belediyesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalıştayı

Efes Selçuk Belediyesi Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) tarafından Ankara’da düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu çalıştaya katıldı.

İZMİR (İGFA) - Kısa adı CEİD olan Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği tarafından 9 ilde uygulanan “Türkiye’de Katılımcı Demokrasinin Güçlendirilmesi: Toplumsal  Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi Projesi”  ile yerel yönetimlerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini güçlendirme adına yaptığı çalışmalar değerlendiriliyor. Efes Selçuk Belediyesi, belediye meclisinden çıkan kararla Yerel Eşitlik Birimi kurulması ve Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzalaması sebebiyle çalıştayda yer aldı.

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği tarafından düzenlenen, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Türkiye'de Katılımcı Demokrasinin Güçlendirilmesi: Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi Projesi’nin amaçları arasında yerel yönetimlerin politika ve çalışmalarıyla toplumsal cinsiyet eşitliğine sunduğu katkıları mercek altına alınması yer alıyor.

Kısa adı CEİD- İzler olan proje, toplumsal cinsiyet eşitliği odağında yerel yönetimlerin ve sivil toplum örgütlerinin yürütmüş olduğu çalışmaları cinsiyet eşitliği izleme yaklaşımının sivil örgütler, yerel yönetimler ve kamu tarafından benimsenmesini teşvik etmek amacıyla tasarlandı. 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.