Edirne'de CHP'li il ve ilçe başkanları milletvekilliği için istifa etti

Edirne'de CHP'li il ve ilçe başkanları milletvekilliği için istifa etti

SİYASET 26.12.2022 18:02:10
Edirne

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı Ankara’da CHP Genel Merkezi’ne istifasını sunarken, CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan da bugün CHP Edirne İl Başkanlığı’na istifasını sundu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  CHP Genel Merkezi, İl ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelge ile milletvekili aday adayı olmak isteyen CHP İl ve İlçe Başkanlarının 26 Aralık günü istifa etmeleri gerektiğini kamuoyuna açıklamıştı.

CHP’de gözler istifa edecekler için bugüne çevrilmişti.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, istifasının ardından yaptığı açıklamada, "1999 yılında partim baraj altında kaldığında ve Edirne Belediyesini kaybettiğimiz dönemde Cumhuriyet Halk Partisi ailesine güç ve destek vermek için en zor günlerinde partime üye oldum. Bu süreçte tam 7 yıl İl Gençlik Kolları Başkanlığı,2 dönem İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 27 Aralık 2015 yılından itibaren aralıksız tam 7 yıldır İl Başkanlığını yaptığım partimde şimdi de Ülkemin,Edirne'min ve partimin geleceği için daha çok çalışmak adına onurlu bir görev olan milletvekilliği aday adaylığı için "İl Başkanlığı" görevimden partimizin genelgesi gereği bugün itibariyle  istifa etmiş bulunuyorum. Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum sevgi ve saygıyla kalın" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.