Düzce Belediyesi'nden öğrencilere tam destek

Düzce Belediyesi'nden öğrencilere tam destek

GÜNDEM 4.05.2023 14:34:43
Düzce Belediyesi

Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan çalışma ile 103 ortaokul ve 56 lisede LGS ve TYT deneme sınavlarını öğrencilerle buluşturdu.

Elif Şevval DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Öğrencilerin sınav pratiklerinin arttırılması hem de sınav streslerinin yatışmasına yönelik katkı sağlaması amacıyla Düzce'de deneme sınavları yapıldı.

103 ortaokul ve 56 lisede yapılan LGS ve TYT deneme sınavlarına toplam 9 bin 496 öğrencinin katıldı.

Sınavlarda başarılı olan öğrencilerin para ödüllerinin yanı sıra Ankara gezisi ile ödüllendirileceği öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı

Kişisel veri güvenliğine ve dijital mahremiyete önem verilmeli

AKSARAY BELEDİYESİ’NİN ÇEVRE DOSTU KAMPANYASI İLE BİR AYDA 2. 335 KİLOGRAM ATIK YAĞ TOPLANDI

MEDAŞ BİNASI ALTI YENİ PROJE İLE 2 KATLI OTOPARK OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜNE ANLAMLI SÜRPRİZ

AKSARAY'DA NİSAN AYINDA KAR SÜRPRİZİ

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    38,02% 0,49
  • EURO

    42,88% 1,35
  • GRAM ALTIN

    3933,97% 1,62
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.