Düzce Belediyesi'nden öğrencilere tam destek

Düzce Belediyesi'nden öğrencilere tam destek

GÜNDEM 4.05.2023 14:34:43
Düzce Belediyesi

Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan çalışma ile 103 ortaokul ve 56 lisede LGS ve TYT deneme sınavlarını öğrencilerle buluşturdu.

Elif Şevval DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Öğrencilerin sınav pratiklerinin arttırılması hem de sınav streslerinin yatışmasına yönelik katkı sağlaması amacıyla Düzce'de deneme sınavları yapıldı.

103 ortaokul ve 56 lisede yapılan LGS ve TYT deneme sınavlarına toplam 9 bin 496 öğrencinin katıldı.

Sınavlarda başarılı olan öğrencilerin para ödüllerinin yanı sıra Ankara gezisi ile ödüllendirileceği öğrenildi.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,15
  • EURO

    46,94% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4277,20% 0,43
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.