Duvardaki mangal şişi burnuna saplandı

ASAYİŞ 24.07.2020 14:43:00
Duvardaki mangal şişi burnuna saplandı

Duvardaki şiş burnuna Saplanmış!
Aksaray ili Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde ikamet eden Filiz.A(35) burnuna saplanan şiş yüzünden ölümden döndü.
Olay Akşam saat 21.00 sularında Aksaray ili Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde meydana geldi. 112 acil ihbar hattına, burnuna şiş saplanmış bir kadın vakası ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine geldi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Gülağaç Devlet Hastanesi Acil servisine götürdü. Gülağaç Devlet Hastanesi Acil servisinde şişin çıkartılamaması üzerine Filiz.A(35) Ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Getirildi.
Filiz A.(35) “Burnunuza şiş nasıl girdi? “ sorusuna verdiği cevap   “  Evde temizlik yapıyordum duvarda saplı şisler nasıl olduğunu anlamadan birden Kafama sert şekilde düştü. Bir tanesi de burnuma saplandı “diye cevaplarken. Filiz A.(35) nın kız kardeşi “ Kardeşim kocasından zaman zaman şiddet görür. Her seferinde kimseye söylemez kocası Hikmet. A (45) dan korktuğu için yine yalan söylüyor. Kocası Hikmet. A (45) dan korktuğu için onu korumaya çalışıyor. Bana izah etsinler duvarda saplı duran bir şiş nasıl bu şekilde burnuna girebilir?. “ diyerek. Filiz A.(35) nın kocası Hikmet. A (45) dan şikayetçi olacaklarını belirtiler.
Kafaları karıştıran olayda, duvarda asılı olan bir şişin, Filiz A'nın burnuna nasıl girdiği, kafalarda soru işareti olarak kalırken,  Jandarma ekipleri Filiz A.(35) nın burnuna giren şişin nasıl bir şekilde girdiği konusunda soruşturmaya başlattı.


Anahtar Kelimeler: Duvardaki mangal burnuna saplandı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.