DOKTORA ÖĞRENCİLERİ ÇALIŞMALARIYLA TÜBİTAK’TAN TAM DESTEK ALDI

DOKTORA ÖĞRENCİLERİ ÇALIŞMALARIYLA TÜBİTAK’TAN TAM DESTEK ALDI

HABER 28.09.2022 11:38:00
DOKTORA ÖĞRENCİLERİ ÇALIŞMALARIYLA TÜBİTAK’TAN TAM DESTEK ALDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim Dalı’nda doktora öğrencisi olan Emrah Dikici ve Burcu Önal Acet, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) “2250 Lisansüstü Bursları Performans Programı”ndan 100 puan alarak tam desteğe layık görüldüler.

Doktora çalışmalarına ASÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Odabaşı danışmanlığında devam eden öğrenciler, “COST Uluslararası İkili İşbirliği Projeleri” kapsamında desteklenen “Peptid Biyopolimerik Nanomalzemeler: Sentezi, İşlevselleştirilmesi, Karakterizasyonu ve Kanser Hücrelerine Girebilen Sistemler Olarak Değerlendirilmesi’’ başlıklı projede de bursiyer olarak görev alıyorlar. Aynı zamanda ilgili projenin doktora bursiyerlerinden olan Burcu Önal Acet ve Tuba Gök, doktora çalışmalarının bir bölümünü gerçekleştirmek üzere, Belarus Ulusal Bilimler Akademisi Biyofizik Laboratuvarlarında çalışmalar yapıyor.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, doktora öğrencilerini ve danışmanlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.