Doğal gazda ekim tarifesi belli oldu

Doğal gazda ekim tarifesi belli oldu

GÜNDEM 1.10.2023 13:56:12
Doğal gazda ekim tarifesi belli oldu

Sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza yüzde 20 zam yapıldı. Konut tarifesinde ise bir değişiklik yapılmadı.

ANKARA (İGFA) - Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza yüzde 20 zam yapıldığını duyurdu.

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, "Kuruluşumuz tarafından 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; büyük sanayi kuruluşlarında kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 20, elektrik üretimi amaçlı kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 20, küçük ve orta ölçekli işletmelerde kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında artış yapılmıştır" denildi.

Anahtar Kelimeler: doğal gazda ekim tarifesi belli oldu

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.