Doğal gaza Şubat'ta zam yok!

Doğal gaza Şubat'ta zam yok!

GÜNDEM 30.01.2024 11:49:58
Doğal gaza Şubat

BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda Şubat ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

ANKARA (İGFA) - BOTAŞ, Şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişikliğe gitmedi.

Konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine Şubat'ta uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı.

Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğal gazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak belirlenirken, elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğal gazın fiyatı 12 bin lira olarak duyuruldu.

Söz konusu tarifeye ulaşmak için tıklayabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: doğal gaza şubat'ta zam yok!

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,34% 0,02
  • EURO

    51,22% -0,11
  • GRAM ALTIN

    6245,63% -2,76
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.