Diyanet İşleri hac kontenjanını açıkladı

Diyanet İşleri hac kontenjanını açıkladı

GÜNDEM 8.01.2023 14:02:37
Diyanet İşleri hac kontenjanını açıkladı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023 yılı hac kontenjanının 83 bin 430 olduğunu duyurdu

ANKARA (İGFA) - 2023 Yılı Hac Organizasyonu’na ilişkin temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan’da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cidde’de Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun ile Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın da hazır bulunduğu toplantıda, 2023 Hac organizasyonuna yönelik birçok konu ele alındı.

https://youtu.be/6HyJrzF1uv4

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, yaptığı paylaşımda, “Elhamdülillah. Beytullah’tan milletimize selam gönderiyorum. Hamdolsun Hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldü. Dolayısıyla bu yıl 65 yaş üstü dahil, 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız İnşallah. Milletimize hayırlı, mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,15
  • EURO

    46,94% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4277,20% 0,43
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.