Diva Sen ve Merkez Büro Sen?den Şehit Aileleri Başkanına ziyaret

17.12.2018 06:37:33
Diva Sen ve Merkez Büro Sen?den Şehit Aileleri Başkanına ziyaret

Diyanet Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva Sen) İl Başkanı Yusuf YÜKSEL ve Merkez Büro Çalışanları Sendikası(Merkez Büro Sen) Aksaray İl Başkanı İdris BOLAKAR, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK?ı ziyaret etti.

Ziyarette Şehit yakınlarının karşılaşmış oldukları maddi ve manevi sıkıntılar hakkında bilgi alan Yüksel ve Bolakar: ?düzeyli şehit yakınlarımıza yakışır davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor.

Şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve her konuda Dernek Başkanımızla irtibatlı bir şekilde, Sivil Toplum Örgütü olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmekten şeref ve onur duyarız.

Müslüman, Aziz Türk Milletinin şeref ve haysiyetini, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

Daha önceden de olduğu gibi her fırsatta şehit ailelerinin yanında olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz. Onların hayır dualarına talibiz.?dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK; ? Şehit ailelerimize daima önem veriyorsunuz. Vatan sevgisiyle hareket etmenizden dolayı bu kadar hassas davranış sergiliyorsunuz. Bu davranışınızdan dolayı şehit ailelerim ve şahsım adına teşekkür ederim? dedi.


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.