DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDEKİ SON DURUM YERİNDE İNCELENDİ

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDEKİ SON DURUM YERİNDE İNCELENDİ

HABER 21.09.2022 12:47:00
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDEKİ SON DURUM YERİNDE İNCELENDİ


Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Diş Hekimliği Fakültesi’nin en kısa zamanda öğrenci alarak eğitim-öğretime başlaması adına yürütülen hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’le birlikte Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret etti. Tıp Fakültesi’nin de yer aldığı binanın bir kısmını Diş Hekimliği Fakültesi’ne uygun şekilde yeniden düzenlediklerini, klinik üniteler, laboratuvarlar, derslikler, personel çalışma odaları gibi fiziki düzenlemelerin sorunsuz biçimde ilerlediğini kaydeden Rektör Şahin, hedeflerinin mümkün olan en kısa süre içinde öğrenci alımı yapmak olduğunu dile getirdi. Diş Hekimliği Fakültesi’nin faaliyete geçmesiyle sağlık yatırımlarına dair tüm bileşenlerin tamamlanmış olacağını belirten Prof. Şahin, “Yüksek bir toplumsal karşılığı olması münasebetiyle sağlık yatırımlarını önemsiyoruz. Epeyce yol aldık. Diş Hekimliği Fakültesi’nin de aktif hale gelmesiyle sağlık çalışmaları hem akademik hem de toplumsal hizmet bakımından yeni bir boyut kazanacak. Siyaset kurumu başta olmak üzere, çalışmaların şekillenmesine destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Çalışmaların incelenmesinin ardından heyet, kısa ve orta vadede neler yapılması gerektiği konusunda bir toplantı yaptı. 

Ziyarette Rektör Şahin’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gül, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Eser, Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Yusuf Kaya ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da eşlik ett


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.