Dinçer Çalışmaları Yerinde inceledi

HABER 11.05.2020 15:41:00
Dinçer Çalışmaları Yerinde inceledi

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN EVREN DİNÇER;
“VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ HİZMETİ SUNMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ “

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehirlerarası otobüs terminalinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Aksaray Belediyesi, seyahat eden vatandaşlara daha temiz ve nezih bir ortamda hizmet vermek amacıyla şehirlerarası otobüs terminalinde geçtiğimiz hafta çalışma başlamıştı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere şehirlerarası otobüs terminaline gitti.  Başkan Dinçer’i terminal esnafı karşıladı.

Şehirlerarası otobüs terminalinde devam eden alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Dinçer, Otobüs terminalimize daha önce yaptığımız ziyarette esnaflarımız, otogar içindeki kilitli taşların kaldırılmasını ve yerine asfalt atılmasını istemişti. Bizde esnaflarımıza söz vermiştik. Şimdi bu söz gerçekleştirmek için terminalimizde çok yönlü bir çalışma başlatıldı. 

Otogarımızın tertemiz olması için öncelikli olarak burada alt yapı çalışması başlatmış bulunuyoruz. Yağmur suyu hattını uzatıyoruz.  Uygun noktalara yağmur suyu ızgarası döşüyoruz. 

Bütün bu çalışma çalışmadan sonra kilitli taşlarını kaldırdığımız terminalimizde zemin iyileştirmesi yaparak asfalt serimi yapacağız. Vatandaşlarımıza güzel bir hizmet daha sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Evren Dinçer, yolcuların ve esnafların iklim şartlarından olumsuz yönde etkilenmemeleri için otobüs terminalinin yolcu indirme peronları üzerine sundurma yapılacağı bilgisini de paylaştı.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.