Dinçer Basın Mensuplarını unutmadı

Dinçer Basın Mensuplarını unutmadı

HABER 12.01.2021 01:32:00
Dinçer  Basın Mensuplarını unutmadı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Aksaray basınını unutmadı
Belediye Başkanı Evren Dinçer, gazeteciler için hazırlattığı, özel hediyeleri, basın mensuplarına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde ulaştırdı.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da  görev yapan Gazetecileri unutmadı. Onları bu özel günde hatırlayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, tarafından hazırlatılan,çeşitli hediyelerin bulunduğu, maske ve kolonyanın unutulmadığı hediye paketi  içerisinde, Gazetecilerin gününü kutladığı birde mesaj yer aldı.
Dinçer  gazeteciler için hazırladığı mektupta” “Gazeteciler, kamu yararını gözeterek toplumun haber almasında gece gündüz demeden ağır şartlar altında da görev yapabilmektedir” ifadelerini kullandı.
Kamuoyunun tarafsız, objektif, doğru bilgilendirilmesi için mesai dinlemeden görev yapan basın mensuplarının aynı zamanda kamu görevi üstlendiğini de belirten Başkan Dinçer, “Günümüzde yazılı ve görsel medyanın yanında internet ve sosyal medya büyük önem kazandı. Basın mensuplarımız, hem yerel hemde ulusal düzeyde mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları çerçevesinde ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Zaman mefhumu olmaksızın sürdürdükleri zorlu çalışmalarında tüm basın mensuplarımıza kolaylıklar diliyorum.
Her koşulda görevlerini sürdüren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: Dinçer Basın Mensuplarını unutmadı

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.