DHL SUPPLY CHAIN TÜRKİYE’DEN LÖSEV’E TAM DESTEK

Aksaray Haberleri |Aksaray Haber |Aksaray Kent Haber

HABER 28.12.2021 17:37:00
DHL SUPPLY CHAIN TÜRKİYE’DEN LÖSEV’E TAM DESTEK

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV uzun yıllardır devam ettirdikleri iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıdı. LÖSEV’in İzmir’deki bahçelerinde yetiştirilen mandalinalar, düzenli olarak Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’ne taşınıyor. İki kurum arasında derinleşen iş birliği bu projenin sona ermesini takiben de devam edecek. 
200 ton mandalina, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV arasındaki iş birliği kapsamında, LÖSEV’in İzmir’in Seferihisar ilçesinde yer alan mandalina bahçelerindeki mahsullerinin kolileri, bedelsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Küçük çalışmaların bu projeyle derinleştiği anlaşma kapsamında, yaklaşık 200 ton mandalina ihtiyaç sahibi çocuk ve yetişkinlere ulaştırılacak.


Konuyla ilgili konuşan LÖSEV Satın Alma Koordinatörü Alev Ünverdi, kendi bahçelerinde yetişen doğal ve katkısız mandalinalarının, öncelikle Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ardından tüm Türkiye’deki ailelere ulaştırılmasında DHL Supply Chain’in değerli desteğini hissetmenin büyük bir güven olduğunu belirtti. 
DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İnsanların kalbine dokunan bir projede yer almanın memnuniyetini yaşıyoruz.”
Bu proje kapsamında derinleştirilen iş birliğinin devamında da LÖSEV’in bir destekçisi olacaklarının altını çizen DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İş birliğimiz kapsamında LÖSEV’in bahçelerinden toplanan 200 ton mandalinayı ihtiyaç sahibi ailelere, en iyi şartlarda ulaştıracağız. Bu projenin sonrasında ise LÖSEV ile geçmişe dayanan iş birliğimizi önümüzdeki dönemde de genişleterek devam ettirmeyi hedefliyoruz.” dedi. (BDS)

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.